یکشنبه , 2 اردیبهشت 1397
لیمو عمانی که اغلب در خوش قیمه و خورش سبزی ریخته می شود چربی ها و اسیدهای چرب غذا را جذب خودش می کند و نباید آن را خورد.
وی با اشاره به فواید لیمو ̧ع̧م̧ا̧ن̧ی̧ ̧تصریح کرد:لیمو ̧ع̧م̧ا̧ن̧ی̧ ̧در واقع به عنوان طعم دهنده طبیعی و مصلح به غذاها به مخصوص خورشها افزوده می شود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می کند.
وی افزود:لیمو ̧ع̧م̧ا̧ن̧ی̧ ̧ بیشترین موادی که جذب می کند چربی ها و اسیدهای چرب هستند، به همین علت توصیه می کنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی غذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمه سبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروه هایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چراکه مصرف این لیمو عمانی ها باعث افزایش چربی خون و بیماری هایی از این دست خواهد شد.
این متخصص طب سنتی درباره نحوه استفاده از این طعم دهنده یادآور شد:توصیه می شود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود، چراکه با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود، چراکه در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.
شهریور 14, 1396
شهریور 14, 1396
شهریور 14, 1396